Johan Van der Auwera stats

5

apps reviewed

1.0

average rating
Reviews by Johan Van der Auwera - 5
  • Lag
    Ik zoek een eenvoudige app om PDF documenten te tekenen met pen. De lag die deze app vertoont maakt het onmogelijk om vloeiende handtekeningen en aantekeningen te maken met een pen.
    Johan Van der Auwera about 10 years ago
  • Waste of time
    Could not even make the very first obstacle, not clear why or what to do.
    Johan Van der Auwera about 10 years ago
  • Onstabiel, laat totaal te wensen over
    Het menu is moeilijk te gebruiken, het lijkt inventief gevonden maar ik kan het niet gewoon worden. Het invoeren van tekst is onbeschrijflijk onhandig en moeilijk. Ik gebruik de app enkel en alleen nog om snel handtekeningen te zetten onder documenten die ik per PDF ontvang. Daarvoor is de app goed. Enkel ontbreekt ondersteuning voor drukgevoelige stylussen. De reactiesnelheid op sommige acties is veel te traag. Update 26/4: de app werkt niet meer en crasht voortdurend. Onmogelijk nog te gebruiken.
    Johan Van der Auwera almost 10 years ago
  • Erg onstabiel, erg ontgoochelend
    De app lijkt in eerste instantie goed, maar je krijgt niet één nummer doorbladerd zonder dat de app begint te crashen. Erg, erg ontgoochelend vooral wetende dat je betaalt voor een online only abonnement. Dat zal dan toch bij één trimester blijven.
    Johan Van der Auwera almost 10 years ago
  • Does not work as promised
    Too bad, could have been a good app, however after minutes of trying I could not find the controls (play, pause, slider, ...). It is only when minimizing/dragging the app to the side of the screen that controls become visible. This is not good enough. Back to the web version...
    Johan Van der Auwera over 10 years ago